מעמול

החומרים הדרושים:

לבצק:

½ ק"ג סולת

½ ק"ג קמח

1 שקית אבקת אפיה

200 גרם מרגרינה

1 כוס שמן

½1 כוסות מים פושרים

2 כפות סוכר

למילוי:

100 גרם אבקת סוכר

350 גרם אגוזים קצוצים גס / 600 גרם ממרח תמרים

1 כף שטוחה קינמון / הל טחון

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

בצק:

מערבבים בקערה סולת, קמח, אבקת אפיה וסוכר.

מרתיחים בסיר מרגרינה, שמן ומים ושופכים על תערובת הקמח.

לשים הכל יחד עד לקבלת בצק.

מילוי:

מערבבים בקערה את חומרי המילוי.

יוצרים עיגולים בגודל כדור פינג פונג.

משטחים ביד כל עיגול וממלאים בכפית מהמילוי.

סוגרים ומגלגלים שוב לעיגול ועושים צורה בעזרת כף צורות / צבת למעמול.

מסדרים את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה.

אופים בחום 180 מעלות עד שמזהיב.

מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפזרים אבקת סוכר.

הוסף תגובה