עוגת גבינה
החומרים הדרושים:
500 גרם גבינה 9%
250 גרם גבינה 5%
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 מיכל שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור
4 ביצים
½1 כוסות סוכר
½ כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מקציפים חלבון עם סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מערבבים בקערה נפרדת גבינות, חלמונים, שמנת חמוצה, קורנפלור ו- 3 כפות אינסטנט פודינג.
מערבבים בעדינות את קצף החלבונים בבלילה.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ.
אופים בחום 150 מעלות כשעה.
ציפוי:
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג הנותר.
מורחים על העוגה כשהיא קרה.