לחם כוסמין

החומרים הדרושים:

1 ק"ג קמח כוסמין

2 כפות שמרים

1 כף סוכר

1 כף מלח

½3 כוסות מים חמימים

½ כוס שמן

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה קמח ושמרים.

מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.

מוסיפים מים, לשים לקבלת בצק וממתינים כ- 10 דקות.

מוסיפים שמן ולשים שוב היטב.

מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומסדרים ב-3 בתבניות מאורכות.

משאירים בתבנית כשעה להתפחה.

חורצים חריצים באלכסון בעזרת סכין חדה.

אופים בחום 200 מעלות עד שנאפה ומשחים.

טיפ:

ניתן להבריש את הבצק במים לפני האפייה ולפזר גרעינים שונים.

הוסף תגובה