עוגיות איטלקיות

(פסח)

החומרים הדרושים:

3 כוסות שקדים מולבנים

1 כוס סוכר

2 חלבונים

½ כפית תמצית שקדים (לא חובה)

½ כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון שקדים וסוכר.

מערבבים בקערה שקדים, סוכר, חלבונים ותמצית שקדים עד לקבלת עיסה אחידה.

יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר 2.5 ס"מ.

מגלגלים את כדורי הבצק באבקת הסוכר.

(במידה והעיסה יבשה ניתן לעבוד עם ידיים לחות).

מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית עם נייר אפיה.

אופים בחום 175 מעלות כ- 12 דקות- רק עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.

הוסף תגובה