סמבוסק שקדים

החומרים הדרושים:

לבצק:

1 ק"ג קמח

300 גרם מרגרינה

½1 כוסות מים פושרים

50 גרם שמרים

½ כפית מלח

1 כפית סוכר

למלית:

¼ ק"ג שקדים טחונים דק

¼ ק"ג אגוזים טחונים דק

250 גרם סוכר

2 כפיות הל טחון

אופן ההכנה:

בצק:

לשים במיקסר קמח ומרגרינה.

מוסיפים שמרים וממשיכים ללוש.

מוסיפים מים, מלח וסוכר ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

מתפיחים את הבצק כשעה וחצי, עד שמכפיל את נפחו.

מלית:

מערבבים בקערה את כל המצרכים.

יוצרים עיגולים בגודל כדור פינג פונג.

משטחים את העיגול בעזרת מערוך וממלאים בכפית מהמלית.

מקפלים כל עיגול ומהדקים את השוליים.

אופים בחום 180 מעלות כ- 15-20 דקות עד שמזהיב.

הוסף תגובה