עוגיות שקדים

באבקת סוכר

החומרים הדרושים:

250 גרם מרגרינה

100 גרם סוכר חום

2 כוסות קמח

200 גרם שקדים קלויים גרוסים גס

200 גרם אבקת סוכר + אבקת סוכר לפיזור

אופן ההכנה:

לשים במיקסר מרגרינה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים שקדים וקמח וממשיכים לערבל עד שמתקבל בצק אחיד.

מעבירים קערה, מכסים בניילון ומשהים כשעתיים במקרר.

יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים באבקת הסוכר.

מסדרים את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה.

אופים בחום 180 מעלות כ- 7 דקות.

מפזרים אבקת סוכר.

הוסף תגובה