סיגרים במילוי שקדים

החומרים הדרושים:

1 חבילת בצק לסיגרים

שמן לטיגון עמוק

לדבק:

2 כפות קמח

4 כפות מים

למלית:

500 גרם שקדים מולבנים (לא קלויים)

2 כוסות סוכר

1 כף תמצית וניל

3 חלבונים

לסירופ:

3 כוסות סוכר

½1 כוסות מים

מיץ מלימון אחד

1 כפית הל טחון

אופן ההכנה:

הדבק:

מערבבים בקערה קטנה קמח ומים.

המלית:

טוחנים שקדים במעבד מזון ומוסיפים סוכר בהדרגה תוך טחינה נוספת.

מעבירים לקערה, מוסיפים תמצית וניל וחלבונים ומערבבים למלית אחידה.

פותחים את עלי הסיגרים על משטח העבודה.

מחלקים כל עלה ל- 4 (לקבלת משולשים).

מגלגלים ביד כפית מהמלית בצורת גליל.

שמים את המלית בחלק הרחב של המשולש, מקפלים את צידי המשולש ומגלגלים לסיגר.

מורחים מעט דבק בעזרת האצבע בסוף המשולש ומדביקים.

מכינים את כל כמות עלי הסיגר ומניחים בצד.

הסירופ:

מרתיחים בסיר קטן מים וסוכר.

מוסיפים מיץ לימון כשהסוכר נמס ומבשלים עד שנעשה צמיגי.

מוסיפים הל.

משאירים את הסירופ על להבה נמוכה.

מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.

מטגנים את הסיגרים וכשמזהיבים טובלים בסירופ.

מעבירים למסננת.

טיפ:

ניתן להקפיא.

הוסף תגובה