עוגיות פריכות עם שקדים
החומרים הדרושים:
3 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
2 כוסות שקדים מולבנים טחונים דק
1 כפית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
200 גרם מרגרינה
7 כפות שמן
לעיטור:
100 גרם אבקת סוכר
1/2 1 כוסות שקדים שלמים קלויים
אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק אחיד.
יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ בעזרת ידיים רטובות.
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
שמים במרכז כל עוגייה שקד שלם ופוחסים מעט.
אופים כ- 25 דקות בחום 180 מעלות.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.