עוגיות פריכות עם שקדים

החומרים הדרושים:

3 ביצים

1/2 1 כוסות סוכר

4 כוסות קמח

2 כוסות שקדים מולבנים טחונים דק

1 כפית אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

200 גרם מרגרינה

7 כפות שמן

לעיטור:

100 גרם אבקת סוכר

1/2 1 כוסות שקדים שלמים קלויים

אופן ההכנה:

שמים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק אחיד.

יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ בעזרת ידיים רטובות.

מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

שמים במרכז כל עוגייה שקד שלם ופוחסים מעט.

אופים כ- 25 דקות בחום 180 מעלות.

מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

הוסף תגובה