נקניק תמרים ואגוזים

החומרים הדרושים:

½1 חבילות תמרים ללא חרצנים

250 גרם פקאן קלויים, שבורים גס

250 גרם שקדים קלויים, שבורים גס

250 גרם אגוזי לוז קלויים, שבורים גס

1 כוס סוכר

1 כוס מים

מעט קינמון

300 גרם שומשום קלוי

אופן ההכנה:

מבשלים בסיר מים וסוכר ומורידים מהאש.

מוסיפים תמרים, קינמון, פקאן, שקדים ואגוזים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה

מחלקים ל-4.

פורסים שקית ניילון על משטח העבודה ומפזרים עליה שומשום באופן אחיד.

מניחים על השומשום חלק אחד מהעיסה ומגלגלים ליצירת נקניק.

חוזרים על הפעולה עם החלקים הנותרים.

שומרים בהקפאה.

הוסף תגובה