נקניק תמרים ואגוזים
החומרים הדרושים:
½1 חבילות תמרים ללא חרצנים
250 גרם פקאן קלויים, שבורים גס
250 גרם שקדים קלויים, שבורים גס
250 גרם אגוזי לוז קלויים, שבורים גס
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מעט קינמון
300 גרם שומשום קלוי
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר מים וסוכר ומורידים מהאש.
מוסיפים תמרים, קינמון, פקאן, שקדים ואגוזים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
מחלקים ל-4.
פורסים שקית ניילון על משטח העבודה ומפזרים עליה שומשום באופן אחיד.
מניחים על השומשום חלק אחד מהעיסה ומגלגלים ליצירת נקניק.
חוזרים על הפעולה עם החלקים הנותרים.
שומרים בהקפאה.