נקניק / כדורי שוקולד

החומרים הדרושים:

1 כוס אבקת קקאו

2 כוסות סוכר

1 כוס יין מתוק (תירוש)

½ כוס מים

4 כפיות תמצית וניל

4 כפיות רום

200 גרם מרגרינה

1 חבילת שוקולד מריר

1 ק"ג ביסקוויט פתי בר

  1/2 1 כוס אגוזים גרוסים

אופן ההכנה:

שוברים ביסקוויטים לחתיכות קטנות בקערה ומוסיפים אגוזים.

ממיסים בסיר את יתר החומרים.

מורידים מהאש ומערבבים היטב עם הביסקוויטים והאגוזים.

פורסים על משטח העבודה שקית ניילון ויוצקים עלייה שלוש כפות גדושות מהעיסה.

מגלגלים בעזרת השקית את העיסה ויוצרים נקניק.

מקפיאים את הנקניקים.

להגשה: מפשירים מעט ופורסים בעובי הרצוי.

הוסף תגובה