עוגת גבינה

החומרים הדרושים:

500 גרם גבינה 9%

250 גרם גבינה 5%

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1 מיכל שמנת חמוצה

3 כפות קורנפלור

4 ביצים

½1 כוסות סוכר

½ כוס חלב

1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

מקציפים חלבון עם סוכר עד לקבלת קצף יציב.

מערבבים בקערה נפרדת גבינות, חלמונים, שמנת חמוצה, קורנפלור ו- 3 כפות אינסטנט פודינג.

מערבבים בעדינות את קצף החלבונים בבלילה.

משמנים תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ.

אופים בחום 150 מעלות כשעה.

ציפוי:

מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג הנותר.

מורחים על העוגה כשהיא קרה.

הוסף תגובה