עוגת פרג

החומרים הדרושים:

200 גרם פרג טחון

100 גרם קוקוס

5 ביצים

200 גרם מחמאה

קורט מלח

1 גביע אשל

1 כוס קמח תופח

2 שקיות סוכר וניל

3 כפות ברנדי

1 כוסות סוכר

1 חב' שוקולד לבן

2 כפות מים

אופן ההכנה:

מקציפים חלבון עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.

מקציפים בקערה נפרדת חלמון, יתר הסוכר ו-150 גרם מחמאה עד לקבלת קרם.

מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה קוקוס, קמח, פרג, אשל, מלח, סוכר וניל וברנדי.

מוסיפים את קצף הביצים לקערת הפרג ומערבבים בעדינות שהקצף לא ישבר.

משמנים תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ.

אופים בחום 180 מעלות כ- 45 דקות.

ציפוי:

ממיסים בסיר קטן שוקולד לבן, 50 גרם מחמאה ו- 2 כפות מים.

מצפים את העוגה כאשר היא מתקררת.

טיפ:

חשוב שהפרג יהיה טחון טרי (אם הפרג לא טחון טרי הוא מר).

הוסף תגובה