עוגת גבינה פרורים

החומרים הדרושים:

לבצק:

3 כוסות קמח 

1 אבקת אפיה

200 גרם חמאה

1/2 כוס סוכר

2 ביצים

למילוי:

750 גרם גבינה 5%

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס סוכר

1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

שמים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים לקבלת בצק אחיד.

משמנים תבנית עגולה ומשטחים בה חצי מכמות הבצק.

משטחים את יתר הבצק על נייר אפיה.

אופים את שני הבצקים בחום 180 מעלות עד שמזהיב מעט ומצננים.

שמים בקערה את השמנת המתוקה, הסוכר והאינסטנט פודינג. 

מקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב.

מוסיפים גבינה ומערבבים בעדינות.

מעבירים את קצף הגבינה לתבנית עם הבצק ומשטחים.

מפוררים את הבצק שעל נייר האפייה לפרורים דקים.

מפזרים מעל קצף הגבינה את פרורי הבצק.

שומרים בהקפאה ומפשירים מעט לפני ההגשה.

 

הוסף תגובה