קדאיף

החומרים הדרושים:

300 גרם אטריות קדאיף

100 גרם חמאה מומסת

1 כף אבקת סוכר

250 גרם גבינת ריקוטה

3 כפות שמן

½1 כוסות מים

½1 כוסות סוכר

1 כף מי ורדים / הל / קינמון

1 כוס פיסטוקים גרוסים גס

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה אטריות, חמאה ואבקת סוכר.

מחממים שמן במחבת.

מסדרים חצי מכמות האטריות במחבת.

מורחים גבינה ומסדרים מעל את שאר האטריות.

מטגנים על להבה בינונית 8-10 דקות, עד שמזהיב.

הופכים על צלחת, מחזירים למחבת על הצד השני ומטגנים עוד 5 דקות .

מכבים את הגז.

הסירופ:

מרתיחים מים וסוכר כ- 10 דקות עד שהופך לצמיגי.

מוסיפים מי ורדים / הל / קינמון ויוצקים על הקדאיף החם.

ממתינים 10 דקות ומפזרים פיסטוקים.

הוסף תגובה