עוגת שוקולד ושקדים איטלקית

(פסח)

החומרים הדרושים:

250 גרם שקדים קלופים, מולבנים קלויים וגרוסים גס

200 גרם שוקולד מריר גרוס גס

1 כוס עוגיות שקדים מוכנות וגרוסות גס (אפשר עוגיות לפסח)

120 גרם חמאה /מרגרינה רכה

¾ כוס סוכר

5 ביצים

להגשה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה שקדים, שוקולד, עוגיות, חמאה וסוכר.

מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.

מעבירים את העיסה לתבנית עם נייר אפיה משומן.

אופים בחום 150 מעלות 40-50 דקות.

מוציאים מהתנור, מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

הוסף תגובה