הדפסה

עוגת גלידה

החומרים הדרושים:

6 ביצים

1 כוס סוכר

3 כפות קקאו

1 כף נס קפה

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כוס אגוזים / שקדים גרוסים גס

1 שקית אינסטנט פודינג

1 כוס חלב

מעט מלח

לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

מעט חלב

1 כף מרגרינה

אופן ההכנה:

מקציפים בקערה חלבונים מלח וסוכר עד לקבלת קצף.

מוסיפים חלמונים ומערבבים.

מנפים לקצף נס קפה וקקאו.

מעבירים לתבנית בינונית משומנת.

אופים בחום 170 מעלות 20-25 דקות.

מפזרים על העוגה אגוזים או שקדים כאשר היא מתקררת.

מקציפים בקערה שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג ומורחים על האגוזים.

ממיסים שוקולד, חלב ומרגרינה, ומורחים על העוגה כשהיא קרה.

שומרים בהקפאה.