עוגת גלידה

החומרים הדרושים:

6 ביצים

1 כוס סוכר

3 כפות קקאו

1 כף נס קפה

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כוס אגוזים / שקדים גרוסים גס

1 שקית אינסטנט פודינג

1 כוס חלב

מעט מלח

לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

מעט חלב

1 כף מרגרינה

אופן ההכנה:

מקציפים בקערה חלבונים מלח וסוכר עד לקבלת קצף.

מוסיפים חלמונים ומערבבים.

מנפים לקצף נס קפה וקקאו.

מעבירים לתבנית בינונית משומנת.

אופים בחום 170 מעלות 20-25 דקות.

מפזרים על העוגה אגוזים או שקדים כאשר היא מתקררת.

מקציפים בקערה שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג ומורחים על האגוזים.

ממיסים שוקולד, חלב ומרגרינה, ומורחים על העוגה כשהיא קרה.

שומרים בהקפאה.

הוסף תגובה