עוגת גלידה
החומרים הדרושים:
6 ביצים
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
1 כף נס קפה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס אגוזים / שקדים גרוסים גס
1 שקית אינסטנט פודינג
1 כוס חלב
מעט מלח
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
מעט חלב
1 כף מרגרינה
אופן ההכנה:
מקציפים בקערה חלבונים מלח וסוכר עד לקבלת קצף.
מוסיפים חלמונים ומערבבים.
מנפים לקצף נס קפה וקקאו.
מעבירים לתבנית בינונית משומנת.
אופים בחום 170 מעלות 20-25 דקות.
מפזרים על העוגה אגוזים או שקדים כאשר היא מתקררת.
מקציפים בקערה שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג ומורחים על האגוזים.
ממיסים שוקולד, חלב ומרגרינה, ומורחים על העוגה כשהיא קרה.
שומרים בהקפאה.