עוגת ביסקוויט ושמנת מתוקה מהודרת

החומרים הדרושים:

לבסיס:

300 גרם ביסקוויטים

1 כוס חלב

1 כפית נס קפה

לקרם הלבן:

2 שקיות אינסטנט פודינג וניל

2 כוסות חלב

2 שמנת מתוקה

2 כפיות נס קפה

לקרם השוקולד:

300 גרם שוקולד מריר

1 כפית דבש

1 כוס חלב / 1 מיכל שמנת מתוקה

לקישוט:

שקדים / אגוזים גרוסים / קקאו

אופן ההכנה:

לקרם הלבן:

מקציפים בקערה אינסטנט פודינג, שמנת מתוקה וחלב.

לקרם השוקולד: 

מחממים בסיר קטן דבש וחלב / שמנת מתוקה.

מורידים את הסיר מהכיריים, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שנמס.

הרכבת העוגה:

מערבבים בקערה קטנה חלב ונס קפה.

טובלים 15 ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית.

יוצקים על הביסקוויט חצי מהקרם הלבן.

טובלים עוד 15 ביסקוויטים ומסדרים על הקרם.

יוצקים מעל חצי מקרם השוקולד ומקפיאים 10 דקות.

מערבבים בקערה את שארית הקרם הלבן ו-2 כפיות נס קפה ויוצקים על קרם השוקולד.

מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים על הקרם.

יוצקים מעל את שארית השוקולד.

הוסף תגובה