סלט טבולה

החומרים הדרושים:
75 גרם בורגול עבה
300 גרם פטרוזיליה
100 גרם נענע
מיץ מ-2 לימונים
1 בצל
3 עגבניות
⅓ כוס שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
משרים בורגול במים קרים כ-10 דקות, שוטפים ומסננים את המים.
מוסיפים חצי כפית מלח ומיץ מלימון 1 ומניחים לתפיחה כשעה.
שוטפים פטרוזיליה ונענע וקוצצים.
מערבבים בקערה גדולה ירק ובצל קצוץ ומוסיפים בורגול בהדרגה.
מתבלים במלח, פלפל ושאר הלימון.
מוסיפים שמן בהדרגה ועגבניות חתוכות דק.