מטבוחה חריפה אש

החומרים הדרושים:

10 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות

5 גמבות אדומות

6 פלפלים ירוקים חריפים

1 כף צ'ילי גרוס

10 שיני שום קצוצות

1 כפית מלח

1 כף סוכר

3 כפות שמן

אופן ההכנה:

שוטפים ומנקים גמבות ופלפלים.

מניחים בתבנית עם נייר אפיה ואופים בחום 270 מעלות עד שמשחים.

הופכים מידי פעם.

מוציאים מהתנור, מעבירים לכלי ומכסים במשך 20 דקות.

קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

מעבירים לסיר, מוסיפים שמן ומטגנים מעט.

מוסיפים שום, עגבניות, פלפל צ'ילי, סוכר ומלח ומערבבים היטב.

מבשלים כשעה על להבה נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים.

מערבבים מידי פעם.

טיפ:

ניתן להכין עם המטבוחה שקשוקה נהדרת.

הוסף תגובה