סלט חצילים ברוטב

צ'ילי מתוק

החומרים הדרושים:

4 חצילים

8 כפות שמן זית

1 כוס רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות חומץ בלסמי

¼ כוס רוטב סויה

1 חבילת בצל ירוק קצוץ

5 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה:

קולפים את החצילים, חותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ וחותכים כל פרוסה ל- 4.

מסדרים בתבנית עם נייר אפיה, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

מחממים תנור לחום 270 מעלות ואופים עד שהחציל משחים.

מערבבים בקערה את החצילים הקלויים עם שאר החומרים הדרושים.

מעבירים לקופסה אטומה.

ניתן לשמור במקרר כשלושה שבועות. ניתן להקפיא.

הוסף תגובה