סלט פלפל

4 צבעים

החומרים הדרושים:

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים ירוקים

2 פלפלים צהובים

2 פלפלים כתומים

5 שיני שום כתוש

מיץ מ- 2 לימונים

3 כפות שמן

1 כפית שטוחה מלח

אופן ההכנה:

אופים את הפלפלים בתבנית אפיה במצב גריל בחום 250 מעלות כרבע שעה.

הופכים מידי פעם.

מעבירים לקערה את הפלפלים כשהם חמים, מכסים וממתינים שיתקררו.

קולפים וחותכים את הפלפלים לרצועות ושומרים על הנוזלים שהפלפלים הפרישו.

מעבירים לקערה את רצועות הפלפלים, הנוזלים ויתר החומרים ומערבבים.

הוסף תגובה