×

התראה

Could not instantiate mail function.

מרק עדשים

החומרים הדרושים:

2 כפות שמן

1 בצל גדול קצוץ

2 גבעולי סלרי (כולל העלים) קצוצים

2 גזר מגורד גס

½1 כוסות עדשים ירוקות שטופות

מלח

פלפל

מיץ מלימון אחד

1 כפית גדושה כמון טחון

1 כף אבקת מרק עוף

5 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

מחממים בסיר גדול שמן ומטגנים בצל, סלרי וגזר.

מוסיפים עדשים ומים רותחים ומרתיחים.

מנמיכים להבה ומבשלים כ- 40 דקות.

מוסיפים מלח, פלפל, כמון ומיץ לימון ומבשלים עוד 10 דקות.

טיפ:

במידה ורוצים מרק דליל יותר, ניתן להוסיף מים.

הוסף תגובה