תפוח אדמה מוקרם- פרווה

החומרים הדרושים:

8 תפוחי אדמה קלופים

4 גזרים גדולים קלופים

6 כפות מרגרינה

6 כפות קמח

4 כפות אבקת מרק עוף

½2 כוסות מים

מלח

פלפל

פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

מרתיחים בסיר עם מים תפוחי אדמה במשך 10 דקות עד שיתרככו מעט.

פורסים תפוחי אדמה דק לא עד הסוף ומסדרים בתבנית.

חותכים גזרים לאורך ול-2 ומסדרים בתבנית.

מפזרים מלח ופלפל.

ממיסים בסיר מרגרינה, מוסיפים קמח, אבקת מרק עוף ומים ומערבבים.

מרתיחים עד לקבלת רביכה (כמו פירה) ומורחים מעל תפוחי האדמה.

מפזרים מעל פפריקה ומכסים.

אופים בחום 180 מעלות במשך שעה ורבע- עד שמשחים.

הוסף תגובה