פסטה עם בשר

החומרים הדרושים:

1 חב' פסטה

½ ק"ג בשר בקר טחון

2 שיני שום כתושות

1 בצל גדול קצוץ

2 כפות רסק עגבניות

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

פפריקה מתוקה

מלח

פלפל

1 כף אבקת מרק עוף

2 כפות שמן

1 כוס מים

אופן ההכנה:

מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן.

מטגנים בסיר רחב קוביות בצל, מוסיפים בשר. ומועכים במועך פירה / במזלג.

מוסיפים שום ותבלינים ומבשלים 10 דקות.

מוסיפים רסק עגבניות, רוטב צ'ילי ומים ומבשלים עוד 2 דקות.

מוסיפים את הפסטה לבשר ומערבבים היטב.

הוסף תגובה