קבב מחזה עוף בתנור

החומרים הדרושים:

½ ק"ג חזה עוף טחון

1 כוס פרורי לחם

3 בצלים גדולים טחונים עד מים

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

3 בצלים פרוסים

3 עגבניות פרוסות

מלח

פלפל

פפריקה

כורכום

5 כפות שמן

½ כוס מים

אופן ההכנה:

לשים בקערה בעזרת יד רטובה חזה עוף, פרורי לחם, בצלים טחונים, פטרוזיליה, מלח, פלפל ושמן

מוסיפים בהדרגה מים ולשים היטב.

מערבבים בקערה בצלים פרוסים, עגבניות, מלח, פלפל, פפריקה וכורכום.

שמים בתבנית חצי מכמות תערובת הבצל והעגבניות.

יוצרים קבבים מעיסת העוף ומסדרים מעל הבצל והעגבניות בתבנית.

מפזרים מעל את שארית הבצל והעגבניות.

אופים בחום 200 מעלות 20 דקות.

טיפ:

ניתן לבשל קציצות אלו 25 דקות בכל רוטב שרוצים.

הוסף תגובה