צלי בשר ברוטב בצל

 

החומרים הדרושים:

1 ק"ג בשר מספר 5/6 פרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ

5 בצלים גדולים, פרוסים

1 כפית מלח גס

3 כפות שמן

1 כפית פלפל שחור

1 כף סילאן

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עד לשקיפות.

מוציאים את הבצל לקערה.

מסדרים בסיר 1/3 מכמות הבצל ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.

מסדרים מעל 1/3 מכמות פרוסות הבשר.

חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.

מבשלים על להבה גבוהה כרבע שעה.

מנמיכים להבה ומבשלים כ- 3 שעות.

מוסיפים סילאן לקראת סוף הבישול .

הוסף תגובה