צלי בשר ברוטב בצל
החומרים הדרושים:
1 ק"ג בשר מספר 5/6 פרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ
5 בצלים גדולים, פרוסים
1 כפית מלח גס
3 כפות שמן
1 כפית פלפל שחור
1 כף סילאן
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עד לשקיפות.
מוציאים את הבצל לקערה.
מסדרים בסיר 1/3 מכמות הבצל ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
מסדרים מעל 1/3 מכמות פרוסות הבשר.
חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
מבשלים על להבה גבוהה כרבע שעה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ- 3 שעות.
מוסיפים סילאן לקראת סוף הבישול .
