בשר עם במיה
החומרים הדרושים:
½1 ק"ג בשר בקר (מספר 8)
5 כוסות מים
800 גרם במיה (אפשר קפואה)
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
4 עגבניות מגורדות
8 שיני שום קצוצות
1 כף נענע יבשה / 6 עלים טריים קצוצים
מלח
פלפל שחור
½ כוס מיץ לימון
4 כפות סוכר
5 כוסות מים
אופן ההכנה:
מבשלים בשר במים עד לריכוך.
מאדים בסיר נפרד בצל עם שמן עד להזהבה.
מוסיפים במיה ומטגנים כ- 10 דקות.
מוסיפים עגבניות מגורדות, מלח, פלפל, מיץ לימון סוכר ושום
מוסיפים את הבשר והמים שבהם בושל הבשר בהדרגה- לקבלת תבשיל סמיך.
מבשלים כחצי שעה. ומוסיפים נענע קצוץ
מתקנים תיבול.
מתאים להגשה עם אורז לבן עם בצל מטוגן.
