בשר עם במיה

החומרים הדרושים:

½1 ק"ג בשר בקר (מספר 8)

5 כוסות מים

800 גרם במיה (אפשר קפואה)

1 בצל גדול קצוץ

2 כפות שמן

4 עגבניות מגורדות

8 שיני שום קצוצות

1 כף נענע יבשה / 6 עלים טריים קצוצים

מלח

פלפל שחור

½ כוס מיץ לימון

4 כפות סוכר

5 כוסות מים

אופן ההכנה:

מבשלים בשר במים עד לריכוך.

מאדים בסיר נפרד בצל עם שמן עד להזהבה.

מוסיפים במיה ומטגנים כ- 10 דקות.

מוסיפים עגבניות מגורדות, מלח, פלפל, מיץ לימון סוכר ושום

מוסיפים את הבשר והמים שבהם בושל הבשר בהדרגה- לקבלת תבשיל סמיך.

מבשלים כחצי שעה. ומוסיפים נענע קצוץ

מתקנים תיבול.

מתאים להגשה עם אורז לבן עם בצל מטוגן.

הוסף תגובה