צלעות בתנור

החומרים הדרושים:

2 ק"ג בשר צלעות חתוך לקוביות

½ שקית פול קפוא

½ שקית אפונה קפואה

מלח

פלפל

פפריקה

אבקת מרק עוף

½ כוס מים

5 כפות חומץ

אופן ההכנה:

שמים בתבנית גדולה בשר מתובל במלח פלפל פפריקה וחומץ.

מכסים ואופים בחום 250 מעלות כחצי שעה.

מנמיכים לחום 170 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה וחצי.

מפשירים בקערה פול ואפונה, מוסיפים מרק עוף ומים ומערבבים היטב.

שופכים על הבשר שבתבנית ומערבבים, מכסים ואופים עוד כשעה.

טיפ:

ניתן לבשל בסיר בישול איטי.

מבשלים את הבשר במשך שעה וחצי, מוסיפים פול, אפונה ותבלינים ומבשלים עוד שעה.

הוסף תגובה