אורז אדום

החומרים הדרושים:

6 מנות עוף

בצל גדול

4 עגבניות מגורדות

2 כפות רסק עגבניות

2 כפות שמן

3 כוסות אורז שטוף

4 כוסות מים

מלח

פלפל

פפריקה

2 כפות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר בצל בשמן עד שמשחים.

מוסיפים עוף, מלח, פלפל ופפריקה ומטגנים את העוף כ- 10 דקות.

מוסיפים מים, רסק עגבניות עגבניות מגורדות ואבקת מרק עוף

מבשלים במשך שעה ומוציאים את העוף לקערה.

מוסיפים לסיר אורז.

מרתיחים ומערבבים מידי פעם עד שהמים נספגים, מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות במכסה סגור.

טיפ: ניתן להוסיף 1/2 כוס חומוס / פול קפוא.

טעים לאכול עם עמבה ועגבניות.

הוסף תגובה