גונדי אורז

החומרים הדרושים:

1 ק"ג חזה הודו טחון

½ ק"ג חזה עוף טחון

½ ק"ג בשר בקר טחון

1 ק"ג אורז

2 חבילות שמיר קצוץ

2 חבילות כוסברה קצוצה

½ 1 חבילות עלי כרפס קצוץ

3 בצלים גדולים טחונים

2 כפות אבקת מרק עוף

5 כפות שמן

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

שמים בקערה את שלושת סוגי הבשר.

מוסיפים בצל, ירק, אבקת מרק עוף, שמן, מלח ופלפל ולשים היטב ביד רטובה.

יוצרים קציצות עגולות ודחוסות ע"י העברה מיד ליד.

מניחים במגש ומקפיאים ל- 24 שעות לפחות.

מכינים כל מרק שרוצים.

שמים קציצות קפואות במרק הרותח.

מבשלים כשעה.

תגובות  
0 #1 Super User 2016-05-18 12:03
ממש טעים
ציטוט
הוסף תגובה