דג בטמפורה
החומרים הדרושים:
1 ק"ג פילה דג חתוך לרצועות
2 כוסות קמח
3 ביצים
1 כוס בירה לבנה
½ כפית מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה היטב את כל החומרים (מלבד הדג).
טובלים את הדג בבלילה ומטגנים 4 דקות מכל צד.

החומרים הדרושים:
1 ק"ג פילה דג חתוך לרצועות
2 כוסות קמח
3 ביצים
1 כוס בירה לבנה
½ כפית מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה היטב את כל החומרים (מלבד הדג).
טובלים את הדג בבלילה ומטגנים 4 דקות מכל צד.