דג בתנור
(לייט)
החומרים הדרושים:
800 גרם פילה דגים (לא סלמון)
5 בצלים פרוסים לאורך
5 עגבניות פרוסות
2 לימונים קלופים חתוכים לקוביות
חצי ראש שום קצוץ דק
½ כף תבלין דגים
½ כף קארי
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה (מלבד הדגים).
שמים בתבנית חצי מהתערובת.
מסדרים מעל את הדגים ומעל הדגים שמים את יתר התערובת.
אופים (ללא כיסוי) בחום 180 מעלות כ- 40 דקות- עד שהדג משחים.
טיפ: ניתן להקפיא ולחמם במיקרוגל.
