דג סול ממולא בשקדים

החומרים הדרושים:

6 פילה דגי סול גדולים

כוס קמח

1 כפית גבישי שום

1 כפית פפריקה

מלח

2 ביצים טרופות

שמן לטיגון חצי עמוק

מילוי:

4 כפות שקדים קצוצים גס

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות עלי סלרי קצוצים

1 כף עלי נענע קצוצים

1 כף קמח

1 ביצה טרופה

מלח

פלפל

קורט סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המילוי ומשהים כ- 15 דקות.

שוטפים ומייבשים את הדגים בנייר מגבת.

מניחים דג על משטח העבודה עם העור כלפי מטה.

מפזרים עליו כף גדושה מתערובת המילוי ומקפלים.

מערבבים בצלחת קמח, גבישי שום, מלח ופפריקה.

טובלים את הדג המקופל בביצה טרופה ולאחר מכן בתערובת הקמח.

מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.

להגיש עם פרוסות לימון.

הוסף תגובה