פילה סלמון אפוי ברוטב מתוק

החומרים הדרושים:

½ 1 ק"ג נתח פילה סלמון

שמן לשימון התבנית

½ כוס רוטב סויה

¼ כוס דבש

3 שיני שום כתושות

1 ראש שום מופרד לא מקולף

4 כפות שומשום

1 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה:

משמנים תבנית ומניחים עליה את הדג כשהעור כלפי מטה.

שמים בקערה רוטב סויה, דבש ושיני שום כתושות ומחממים 30 שניות במיקרוגל.

יוצקים את הרוטב על הדג.

מפזרים על הדג ומסביבו את שיני השום השלמות ו 2 כפות שומשום.

אופים כחצי שעה בחום 180 מעלות (לא מכוסה).

מוציאים מהתנור ומפזרים 2 כפות שומשום ופטרוזיליה.

הוסף תגובה