עוגת שוקולד ושקדים איטלקית
(פסח)
החומרים הדרושים:
250 גרם שקדים קלופים, מולבנים קלויים וגרוסים גס
200 גרם שוקולד מריר גרוס גס
1 כוס עוגיות שקדים מוכנות וגרוסות גס (אפשר עוגיות לפסח)
120 גרם חמאה /מרגרינה רכה
¾ כוס סוכר
5 ביצים
להגשה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שקדים, שוקולד, עוגיות, חמאה וסוכר.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.
מעבירים את העיסה לתבנית עם נייר אפיה משומן.
אופים בחום 150 מעלות 40-50 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
