סלט טבולה

החומרים הדרושים:

75 גרם בורגול עבה

300 גרם פטרוזיליה

100 גרם נענע

מיץ מ-2 לימונים

1 בצל

3 עגבניות

כוס שמן זית

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

משרים בורגול במים קרים כ-10 דקות, שוטפים ומסננים את המים.

מוסיפים חצי כפית מלח ומיץ מלימון 1 ומניחים לתפיחה כשעה.

שוטפים פטרוזיליה ונענע וקוצצים.

מערבבים בקערה גדולה ירק ובצל קצוץ ומוסיפים בורגול בהדרגה.

מתבלים במלח, פלפל ושאר הלימון.

מוסיפים שמן בהדרגה ועגבניות חתוכות דק.

הוסף תגובה


קוד אבטחה


רענן