פסטה עם בשר
החומרים הדרושים:
1 חב' פסטה
½ ק"ג בשר בקר טחון
2 שיני שום כתושות
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות שמן
1 כוס מים
אופן ההכנה:
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן.
מטגנים בסיר רחב קוביות בצל, מוסיפים בשר. ומועכים במועך פירה / במזלג.
מוסיפים שום ותבלינים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, רוטב צ'ילי ומים ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את הפסטה לבשר ומערבבים היטב.
