גונדי אורז
החומרים הדרושים:
1 ק"ג חזה הודו טחון
½ ק"ג חזה עוף טחון
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 ק"ג אורז
2 חבילות שמיר קצוץ
2 חבילות כוסברה קצוצה
½ 1 חבילות עלי כרפס קצוץ
3 בצלים גדולים טחונים
2 כפות אבקת מרק עוף
5 כפות שמן
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
שמים בקערה את שלושת סוגי הבשר.
מוסיפים בצל, ירק, אבקת מרק עוף, שמן, מלח ופלפל ולשים היטב ביד רטובה.
יוצרים קציצות עגולות ודחוסות ע"י העברה מיד ליד.
מניחים במגש ומקפיאים ל- 24 שעות לפחות.
מכינים כל מרק שרוצים.
שמים קציצות קפואות במרק הרותח.
מבשלים כשעה.
