דג בתנור

(לייט)

החומרים הדרושים:

800 גרם פילה דגים (לא סלמון)

5 בצלים פרוסים לאורך

5 עגבניות פרוסות

2 לימונים קלופים חתוכים לקוביות

חצי ראש שום קצוץ דק

½ כף תבלין דגים

½ כף קארי

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה (מלבד הדגים).

שמים בתבנית חצי מהתערובת.

מסדרים מעל את הדגים ומעל הדגים שמים את יתר התערובת.

אופים (ללא כיסוי) בחום 180 מעלות כ- 40 דקות- עד שהדג משחים.

טיפ: ניתן להקפיא ולחמם במיקרוגל.

הוסף תגובה


קוד אבטחה


רענן