הדפסה

גרנולה

החומרים הדרושים:

500 גרם קוואקר גס (לא אינסטנט)

3 כוסות שלווה ללא סוכר

1 כוס חמוציות / צימוקים

1 כוס אגוזים גרוסים גס

  1/2 1 כוס שקדים גרוסים גס

1 כוס תפוחים יבשים/ פרי יבש אחר

1 כוס דבש

2 כפות שמן

2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים בעזרת הידיים.

מפזרים את העיסה בשתי תבניות באופן אחיד.

אופים בחום 170 מעלות כ- 20 דקות עד שמשחים.

מערבבים מידי פעם.

מכבים את התנור ופותחים את דלת התנור כדקה כדי שהחום יצא.

סוגרים את הדלת ומשאירים את הגרנולה בפנים עד שתתקרר.