הדפסה

רסק עגבניות ביתי

החומרים הדרושים:

250 גר עגבניות מיובשות בלי שמן

6 שיני שום

5 כפות פפריקה מתוקה

(אפשר להחליף כף אחת בפפריקה חריפה)

מלח

פלפל

1 כוס שמן זית

½ חבילה עלי בזיליקום

1 כפית טימין

אופן ההכנה:

משרים עגבניות במים רותחים כשעה, מסננים וסוחטים.

מכניסים למעבד מזון עם יתר החומרים.

מעבדים 5-6 דקות עד שמתקבלת משחה אדומה כהה.

מחלקים לכלים קטנים ויוצקים מעל מעט שמן זית.

ניתן להקפיא.

לשימוש בכל מתכון כרסק עגבניות רגיל.