עוגיות שוקולד ענקיות
(פסח)
החומרים הדרושים:
3 כוסות אבקת סוכר
¾ כוס קקאו
½ כפית מלח
150 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
½1 כוסות פקאן קצוץ
4 חלבונים
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה אבקת סוכר, קקאו ומלח.
מוסיפים שוקולד ופקאן ומערבבים.
מוסיפים חלבונים ומערבבים מעט - רק עד לאחידות.
יוצרים עוגיות על תבנית עם נייר אפיה במרחק של 4 ס"מ (יש להקפיד על הרווחים).
אופים כ- 20 דקות בחום 165 מעלות- עד שמעטפת העוגיות יבשה וסדוקה מעט.