טעמי
החומרים הדרושים:
200 גרם חלווה
¾ כוס שמן
6 כפות דבש
3 כפות קקאו
8 כוסות פצפוצי אורז
1 כף ליקר
½1 כוסות שקדים קלויים, גרוסים גס
1 כוס שומשום קלוי
לציפוי:
400 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר חלווה, דבש, שמן, ליקר וקקאו.
מסירים מהאש ומוסיפים פצפוצי אורז, שומשום ושקדים.
מערבבים היטב, משטחים בתבנית חד פעמית גדולה ומהדקים היטב.
ציפוי:
ממיסים בסיר קטן שוקולד ושמן ומורחים על העוגה.
מקפיאים כשעה.
חותכים ושומרים בהקפאה.