הדפסה

טעמי

החומרים הדרושים:

200 גרם חלווה

¾ כוס שמן

6 כפות דבש

3 כפות קקאו

8 כוסות פצפוצי אורז

1 כף ליקר

½1 כוסות שקדים קלויים, גרוסים גס

1 כוס שומשום קלוי

לציפוי:

400 גרם שוקולד מריר

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

ממיסים בסיר חלווה, דבש, שמן, ליקר וקקאו.

מסירים מהאש ומוסיפים פצפוצי אורז, שומשום ושקדים.

מערבבים היטב, משטחים בתבנית חד פעמית גדולה ומהדקים היטב.

ציפוי:

ממיסים בסיר קטן שוקולד ושמן ומורחים על העוגה.

מקפיאים כשעה.

חותכים ושומרים בהקפאה.