עוגיות תמרים ואגוזים
החומרים הדרושים:
1 ק"ג קמח
400 גרם מחמאה
2 שקיות אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
¾ כוס סוכר
2 ביצים
¾ כוס מים פושרים
½1 ק"ג ממרח תמרים
3 כוסות אגוזים/שקדים לא קלויים קצוצים גס
200 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים היטב קמח ומרגרינה ומוסיפים אבקת אפיה, סוכר וניל וביצים.
מוסיפים בהדרגה מים פושרים.
ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך.
מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח.
מורחים תמרים, מפזרים אגוזים ומגלגלים לרולדה.
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה וחותכים את הגלילות לעוגיות בגודל 2 ס"מ.
אופים בחום 170 מעלות כ- 25 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
מקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר.