הדפסה

עוגיות תמרים ואגוזים

החומרים הדרושים:

1 ק"ג קמח

400 גרם מחמאה

2 שקיות אבקת אפיה

1 שקית סוכר וניל

¾ כוס סוכר

2 ביצים

¾ כוס מים פושרים

½1 ק"ג ממרח תמרים

3 כוסות אגוזים/שקדים לא קלויים קצוצים גס

200 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים היטב קמח ומרגרינה ומוסיפים אבקת אפיה, סוכר וניל וביצים.

מוסיפים בהדרגה מים פושרים.

ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך.

מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח.

מורחים תמרים, מפזרים אגוזים ומגלגלים לרולדה.

מעבירים לתבנית עם נייר אפיה וחותכים את הגלילות לעוגיות בגודל 2 ס"מ.

אופים בחום 170 מעלות כ- 25 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

מקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר.