הדפסה

ביסקוטי שוקולד

החומרים הדרושים:

½2 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

½ כפית סודה לשתייה

½ כפית מלח

2 ביצים

2 חלמונים

¾ כוס סוכר

2 כפות ליקר או 2 כפות שמן

2 שקיות סוכר וניל

1 כוס שקדים גרוסים

1 כוס אגוזים גרוסים

150 גרם שוקולד מריר גרוס גס / שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח.

מקציפים סוכר וביצים עד לקבלת קצף תפוח וסמיך.

מערבבים את קצף הביצים עם תערובת הקמח ומוסיפים אגוזים, שקדים שוקולד וליקר או שמן

יוצרים שלוש נקניקים בידיים רטובות על תבנית עם נייר אפיה.

אופים כ- 30 דקות בחום של 170 מעלות 20 דקות.

מצננים וחותכים לעוגיות בעובי של 1 ס"מ.

מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים שוב בחום של 45 מעלות כ- 25 דקות.