הדפסה

עוגיות יבשות-קמיש

החומרים הדרושים:

1 ק"ג קמח

2 שקיות אבקת אפייה

2 כוסות סוכר

1 כוס שמן

8 ביצים

2 כוסות שקדים גרוסים גס (לא קלויים)

½1 כוס צימוקים כהים

 1/21 כפיות הל טחון

קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר ומלח עד לקבלת קצף יציב.

מערבבים בקערה נפרדת שמן וחלמונים ומוסיפים לקערת הקצף.

מקציפים יחד במהירות נמוכה.

מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת אפייה, שקדים, צימוקים והל .

מוסיפים את הקצף לקערת הקמח ומערבבים.

מסדרים בידיים רטובות 8 נקניקים מהבלילה בתבנית עם נייר אפיה.

אופים בחום 180 מעלות במשך כ- 15 דקות עד לקבלת גוון בהיר.

פורסים לאחר 24 שעות את הנקניקים לעוגיות בעובי של 1.5 ס"מ.

מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים שוב בחום 160 מעלות למשך כ- 15 דקות.

מנמיכים את החום ל- 100 מעלות ואופים עוד 40 דקות.

טיפ:

לקבלת עוגיות יבשות ופריכות- מכבים את התנור ומשאירים בו את העוגיות עד שהתנור מתקרר.