הדפסה

עוגת שוקולד פירורים

 

החומרים הדרושים:

½3 כוסות קמח

½ מרגרינה

½ כוס שמן

1 שקית סוכר וניל

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס סוכר

180 גרם שוקולד מריר שבור

1 מיכל ריצ'

3 ביצים

½1 כוסות שקדים גרוסים (לא קלויים)

אופן ההכנה:

לשים במיקסר קמח, מרגרינה, שמן, אבקת אפיה, סוכר וניל וסוכר עד לקבלת בצק פרורים.

מוציאים כוס בצק לציפוי ושומרים בצד.

מוסיפים לבצק הנותר שוקולד, ריצ' וביצים וממשיכים ללוש.

משטחים בתבנית עגולה את הבצק עם השוקולד.

מפוררים מעל את הבצק לציפוי.

מפזרים מעל שקדים.

אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות.