הדפסה

פאי שקדים ואגוזים

החומרים הדרושים:

לבסיס:

½1 כוסות קמח

½ מרגרינה רכה

1 ביצה

1 כפית אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

למלית:

½1 כפות ממרח תמרים

150 גרם חלווה מגוררת גס

100 גרם אגוזים גרוסים גס

100 גרם שקדים גרוסים גס

כוס סירופ מייפל

1 כף מים

אופן ההכנה:

בסיס:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.

משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 26.

אופים בחום 170 מעלות 7-10 דקות.

מוציאים מהתנור ומורחים על הבצק ממרח תמרים.

מפזרים מעל חלווה, שקדים ואגוזים ואופים עוד עד שמזהיב.

מערבבים בקערה סירופ מייפל ומים ושופכים על העוגה.

מכבים את התנור ומכניסים את העוגה לתנור עד שתתקרר.